marlou kleve coaching mindfulness en stem


Ervaringen van het weekend:
"Het was echt genieten, de liefdevolle oprechte
aandacht van jou voelt als een warm bad. Ik heb me denk ik nog nooit zo gezien en gehoord gevoeld,ik vind dat echt ontroerend. En de oefeningen laten je zoveel
zien van jezelf, van het leven en van het universum.
Het speelse, de kracht, het samen zijn, het stoere, het
alleen zijn, je verdriet, de stilte, het een plekje geven,
het ontmoeten, het krijgt allemaal ruimte in jouw mooie
weekend. Mijn dankbaarheid is groot! Ik kan het echt
iedere vrouw aanbevelen."

Stem

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je te laten horen, ruimte in te nemen en je te laten zien. Stembevrijding en SoulVoice gaan beide over klank geven aan wat er in jou leeft. Mogen zijn zoals je bent, in vreugde en verdriet. Je niet langer hoeven inhouden en niet worden beoordeeld door anderen, of door jezelf, omdat je 'niet kunt zingen' of omdat je jezelf 'gekke' klanken hoort maken. Je stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren en je leven de richting te geven die bij jou past. Luister naar het verlangen van je ziel.

Aphrodite Vrouw & Stem

Griekse Godin Aphrodite is de godin van (zelf)liefde en transformatie. Met haar sensuele kracht weet zij het beste in zichzelf en in anderen tot volle bloei te brengen. Vrouwen maken zich regelmatig kleiner dan ze zich zouden willen voelen en neigen naar aanpassen, wegcijferen of overschreeuwen. Ik weet waar ik het over heb, ik ben, of was ook zo'n vrouw. Er zit vaak meer in ons dan we laten zien of we denken dat we ons groter moeten neerzetten om gezien te worden.

Wil je ook jouw stem laten gelden? Met meer plezier en stevigheid in het leven staan, je ruimte innemen en ontdekken hoe zacht EN krachtig je vrouwelijkheid is?

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Mindful Klankweekend in Drenthe (3 dagen)

Programma: Op vrijdagavond en zaterdag zoeken we de verstilling en de ruimte in onszelf. We gaan 'naar binnen', ondersteund door meditatie- en reflectie oefeningen en mindful lichaamswerk. Op zaterdagmiddag is er ruimte om een wandeling te maken door de schitterende stiltetuin, het labyrinth te lopen, een plons in de vijver te nemen of gewoon, even niets.

Na de pauze maken we de beweging 'naar buiten'. We stoken het vuurtje op in onszelf en ruimte voor expressie, vrije klanken en voor Godinnelijke kwaliteiten die wij vrouwen tot onze beschikking hebben. Als inspiratiebron werken we met de 7 archetypische Griekse Godinnen (Athena, Artemis, Hestia, Hera, Demeter, Persephone en Aphrodite). Ervaring met meditatie en/of stembevrijding is niet vereist, laat je verrassen!  Voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zichzelf wil verwennen met compassie en klank.

Praktisch:
Start vanaf 17u: Ontvangst op vrijdagmiddag.
18-18.30u: Eenvoudige avondmaaltijd
19.30-22u: Start inhoudelijk programma

Einde: Zondag na de lunch om 15:30u.

We slapen standaard op 2-persoonskamers. Evt in je eentje (iets duurder) of met 3-4 (iets goedkoper). Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt door Wim en Ida, de beheerders, rekening houdend met dieetwensen. In overleg is er een transfer vanaf NS Station Emmen en carpoolen is mogelijk.


De kosten zijn inclusief:
* 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, en een snack op zondagmiddag voor vertrek. 
* Koffie, thee, vruchtensapjes gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie
* Individuele begeleiding (naar behoefte)

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Liever individueel?

Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).

   

     Volg geen pad,

                     Volg je eigen voetstappen,

                                                     Je pad ontstaat vanzelf.