marlou kleve coaching mindfulness en stem


Ervaringen van het weekend:
"Het was echt genieten, de liefdevolle oprechte
aandacht van jou voelt als een warm bad."

"De oefeningen laten je zoveel zien van jezelf, van het leven en van het universum. Het speelse, de kracht, het samen zijn, het stoere, het alleen zijn, je verdriet, de stilte, het een plekje geven, het ontmoeten, het krijgt allemaal ruimte in jouw mooie weekend. Mijn dankbaarheid is groot!"

Stembevrijding en Soul Voice®

Je stem is een krachtig en gevoelig instrument om je eigen ruimte in te nemen. Met de klank van je stem kun je uitdrukking geven aan wat er in jou leeft: blij, verlegen, boos, speels, verdrietig of kwetsbaar, door klank te maken vanuit je gevoel, gebruik je je eigen stem als medicijn om fysieke en emotionele blokkades te laten transformeren en je leven de richting te geven die bij jou past.

Klankweekend: De Stem van je Hart  (3 dagen)

Programma: we starten vrijdag na een gezamenlijke lichte avondmaaltijd met een kort avondprogramma om elkaar en de plek wat beter te leren kennen. Zaterdag en zondag neem ik je mee aan de hand van eenvoudige en uitnodigende oefeningen om je in contact te brengen met wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en hoe je daar uiting aan kan geven. We zingen en klinken het lied van onze ziel.

Tussendoor is er veel ruimte om te genieten van de rust en prachtige natuur. Je kunt een wandeling te maken door de schitterende stiltetuinen, het labyrinth lopen, of gewoon, even niets. Dit is een weekend voor iedereen die wil ontstressen in een natuurlijke omgeving en zich wil laten meenemen door vrije klanken en gezang. En nee, je hoeft dus écht niet 'goed' te kunnen zingen! 

Praktisch:
Start vanaf 17u: Ontvangst op vrijdagmiddag.
18-18.30u: Eenvoudige avondmaaltijd
Start: vrijdag avond 19.30-21.30

Einde: zondag 15:30u.

We slapen standaard op 2-persoonskamers. Evt in je eentje (iets duurder) of met 3-4 (iets goedkoper). Er wordt met veel aandacht en liefde vegetarisch voor ons gekookt door Wim en Ida, de beheerders, rekening houdend met dieetwensen. In overleg is er een transfer vanaf NS Station Emmen en carpoolen is mogelijk.

De kosten zijn inclusief:
* 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 2x diner, en een snack op zondagmiddag voor vertrek. 
* Koffie, thee, fruit en sapjes gedurende de dag
* Elk dagdeel een groepssessie

* Beddengoed en handdoeken
* Schoonmaak en wifi
* evt transfer van/naar NS station Emmen

Voor data locatie en prijzen, zie agenda

Liever individueel?

Ik ben gecertificeerd Soul-Voice®-Practitioner en Stembevrijder. Voor het maken van een individuele afspraak, neem contact per met me op of bel: 06 24263286 (Amsterdam).

Voor prijzen voor individuele Soul-Voice® sessies, zie agenda

   

     Volg geen pad,

                     Volg je eigen voetstappen,

                                                     Je pad ontstaat vanzelf.